Home     Aaf Brandt Corstius - Banaantje
Aaf Brandt Corstius - Banaantje

Aaf Brandt Corstius - Banaantje


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

Speciaal voor MatchBoox heeft Aaf Brandt Corstius 'Banaantje' geschreven voor kinderen. Dit miniatuurboekje is prachtig geïllustreerd door Machteld van Gelder.
Heel leuk om weg te geven als geboortecadeau en heel geschikt als voorleesboekje voor ouders, grootouders en kindervrienden.

Inhoud: De lieflijke overdenkingen van een baby over zijn pappa en mamma die hem banaan willen voeren !


6.95

€ 3.95

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0001

Aaf Brandt Corstius - Banaantje


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Aaf Brandt Corstius (1975) is een Nederlands columniste, vertaalster, schrijfster, publiciste en redactrice bij diverse uitgeverijen. Zij schreef twee restaurantgidsen en is actief voor onder andere Elegance, Elle, Cosmopolitan en Glamour. In november 2006 verscheen haar debuut 'Het jaar dat ik dertig werd'. Sinds 2007 is ze een regelmatige tafelgast in het tv-programma 'De Wereld Draait Door'. In 2010 maakte ze bekend nrc.next te verlaten om columniste te worden bij de Volkskrant.

Machteld van Gelder (1965) is een Nederlandse fotograaf, televisieproducent en regisseur. Na haar studie werd ze eindredacteur bij televisiezender AT5 en regisseur van kinderprogramma's bij de VPRO. In 2000 begon ze haar eigen bedrijf Stormy Minutes en produceerde o.a. de programma's De sprekende ezel met Peter Klashorst, De achtertuin van Jan Wolkers, De taarten van Abel, Willemspark en de NPS-thema-avond Handboek voor de moderne vrouw. Voor 'Het uur van de Wolf' maakte ze schrijversportretten van F. Springer, Hella Haasse en Willem Frederik Hermans.