Home     Arnon Grunberg - De poolboy
Arnon Grunberg - De poolboy

Arnon Grunberg - De poolboy


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

Speciaal voor MatchBoox heeft Arnon Grunberg 'De pool boy' geschreven. Zoals alle MtachBoox die Nanne Meulendijks heeft geïllustreerd, zijn ook de illustraties van 'De pool boy' weer een genot om naar te kijken.
Kadotip: voor een ieder met een hart.

Inhoud: Een sterke eigentijdse vertelling over welgestelden tegenover gastarbeiders, met het cynische open einde dat zo bekend is van Grunberg.


6.95

€ 3.95

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0007

Arnon Grunberg - De poolboy


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Arnon Grunberg (1971) is een romanschrijver. Op 23-jarige leeftijd debuteerde hij met Blauwe maandagen. Het boek werd een internationaal succes en bekroond met de Anton Wachterprijs voor het beste debuut en het Gouden Ezelsoor voor het best verkochte debuut. De Stichting CPNB nodigde Grunberg uit om het Boekenweekgeschenk 1998 te schrijven. Naast romans schrijft Grunberg columns en reportages. Sinds maart 2010 heeft hij een dagelijkse column 'Voetnoot' op de voorpagina van de Volkskrant. Daarnaast is Grunberg ook columnist bij Vrij Nederland, het mensenrechtenmagazine Wordt Vervolgd, de VPRO Gids en Humo. Verder is hij vaste medewerker van NRC Handelsblad en VPRO-radio. Hij woont en werkt in New York.

Nanne Meulendijks (1985) is zelfstandig kunstenaar en als illustrator in korte tijd doorgedrongen tot de top van Nederland. Meulendijks werk staat in de landelijke dagbladen NRC Handelsblad, NRC next, AD, Trouw en Volkskrant. Daarnaast werkt ze voor kinderboekenuitgeverij Lannoo.