Home     Bewustworden - Huub Klinkenberg
Bewustworden - Huub Klinkenberg

Bewustworden - Huub Klinkenberg


Over de geschiedenis van de mens en de ontwikkeling van zijn bewustwording.

Miljarden jaren geleden heeft de geest zich van de Bron afgescheiden. Tijdens deze afscheiding is de ziel ontstaan. Maar waarom eigenlijk?

Schrijver: Huub Klinkenberg
Vormgeving: Think next level

Uitgeverij: Nieuwe Druk
Eerste druk 2014
Paperback
Aantal pagina's: 188
Formaat: 14,8 x 20,9 cm
Genre: esoterie
ISBN: 978-94-92020-01-7


18.50

€ 5.00

Voorraad: 1
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: ND0031

Bewustworden - Huub Klinkenberg


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 


Het boek Bewustworden behandelt de geschiedenis van de mens en geeft aan welke bewustzijnsvormen de huidige mens in zijn ontwikkeling heeft doorlopen; en wat de mens nog te gaan heeft. De periode tussen de levens op aarde wordt toegelicht en de auteur gaat in op vragen als: wat houdt geboorte en sterven eigenlijk in? Hoe verhoudt zich dat tot karma en levensplan? En hoe werkt ons energiesysteem van chakra’s en aura?

Reacties lezers:
"alsof heel veel puzzelstukjes op z'n plaats vallen."

"Meteen vanaf eerste hoofdstuk gegrepen door het 'Goddelijk Plan'. Wat een mooi en helder boek!
Het boek heeft mij doen ontwaken. Er viel veel op zijn plaats. Het 'klopt gewoon'. In het boek komen diverse thema's aan bod zoals liefde, bezit, acceptatie, verantwoordelijkheid en angst. De thema's worden aan de hand van een praktijkvoorbeeld ( ervaringen van cliënten uit de praktijk van auteur) weergegeven. Geen moeilijke toestanden in 'Bewustworden' maar voor mij een boek waar iemand mijn taal spreekt, fijn!"

"Het is de auteur gelukt om ingewikkelde materie, zoals door diverse schrijvers eerder beschreven, makkelijk leesbaar te maken voor iedereen. Daarom is dit boek een handig naslagwerk om bij de hand te houden bij het doorspitten van de moeilijk te lezen boeken van bijv. A. Bailey."


Over Huub Klinkenberg

Huub Klinkenberg is al sinds lange tijd bezig met het vinden van antwoorden op vragen van de ontwikkeling van de mens. In het proces van het bewustworden heeft hij door studie en ervaringen inzichten gekregen. Het is voor hem een ontwaken geworden waarbij er steeds meer dingen duidelijk zijn geworden en dit proces gaat nog steeds door. Sinds 2000 heeft hij een eigen praktijk voor inzicht, ondersteuning en begeleiding op spiritueel gebied.
Hij heeft zijn inzichten opgeschreven in zijn boek "Bewustworden, de ontwikkeling van de mens".