Home     Cary Woods - The Puzzleman
Cary Woods - The Puzzleman

Cary Woods - The Puzzleman


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Engels

'The Puzzleman', Engelse tekst speciaal geschreven door Cary Woods voor MatchBoox, geïllustreerd door Martine Brand. Kadotip: Voor liefhebbers van hartverwarmde waargebeurde verhalen. Inhoud: Op de straten van Parijs, met zijn hond als gezelschap, crekert een dagdromende clochard een eigen wereld met zijn prachtige scheppingen.


5.95

€ 3.95

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0061

Cary Woods - The Puzzleman


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Cary Woods is een van de leidende figuren van de onafhankelijke filmrevolutie van de jaren '90. Op de leeftijd van 27 werd Cary vice voorzitter van Sony Pictures Entertainment. De jaren erna produceerde hij films waaronder 'Godzilla' en 'Scream'.

Martine Brand studeerde Fashion en Design en volgde daarna de kunstacademie in Amsterdam. Ze heeft geillustreerd voor verschillende uitgeverijen van kinderboeken onder wie Kluitman, Harper Collins, Casterman en Penguin Books. In 2010 ging ze een partnerschap aan met Michel Haddi Studio Ltd, om een serie Fashion Illustration Magazines genaamd Collections by Martine Brand wereldwijd uit te geven, voorzien van labels zoals Chanel, Dior, Prada, Louis Vuitton, Alexander mc Queen, Armani, Versace, YSL, Dolce and Gabbana en vele andere. Collections by Martine Brand worden tijdens Fashion weeks wereldwijd gedistribueerd door Comaq Conde Nast Publications en The International Magazine Company. Deze magazines zijn te vinden in de beste winkels over de wereld waaronder de Armani winkel, YSL, Hermes Boutique, Harrods, Selfridges, Corso Como 10, Angora press, Le bon Marche, Musea Art, Escada en Whs Smith. Voor verschillende labels en magazines heeft Brand portretten getekend van Karl Lagerfeld, Anna Wintour, Donnatella Versace, Giorgio Armani, Rei Kawakubo, Vivienne Westwood en Madonna.