Home     De adem van Boeddha - Heidi Hassenmüller
De adem van Boeddha - Heidi Hassenmüller

De adem van Boeddha - Heidi Hassenmüller


Een adem benemende thriller die zich afspeelt in het land van de glimlach

"De adem van Boeddha" is een reisthriller die zich afspeelt in Thailand.
René Randel, commissaris moordzaken uit Kleef, vliegt naar Thailand
en sluit zich aan bij het reisgezelschap “Single maar niet alleen.” Ze is
toe aan een ontspannende reis om een dreigende burn-out voor te zijn.

Schrijver: Heidi Hassenmüller
Vormgeving: Léon Mommersteeg

Uitgeverij: Nieuwe Druk
Eerste druk 2013
Paperback
Aantal pagina's: 268
Formaat: 14,7 x 21 cm
Genre: Thriller / Reizen
ISBN: 978-94-91409-17-2


19.95

€ 5.00

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: ND0020

De adem van Boeddha - Heidi Hassenmüller


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 


René Randel, commissaris moordzaken uit Kleef, vliegt naar Thailand en sluit zich aan bij het reisgezelschap “Single maar niet alleen.” Ze is toe aan een ontspannende reis om een dreigende burn-out voor te zijn. In plaats van ontspanning en kleurrijke nieuwe indrukken tijdens haar vakantie, blijven de lijken haar ook in het buitenland achtervolgen. Waaraan is de zwaarlijvige Konrad Weingerber gestorven? Was het inderdaad een vurig liefdesspel? En was het ongeluk van de zwaardslikster

Mabel Marnet toeval? Wie is Manfred Mörner? “Leven is lijden,” zei Boeddha, maar hoeveel leed kan er tijdens een reis in het land van de glimlach gebeuren?

Heidi Hassenmüller neemt de lezer mee op een adembenemende reis naar Thailand. Behalve de verrassende plot zijn ook de uitgebreide beschrijvingen van het land van de glimlach meer dan het lezen waard.

Heidi Hassenmüller, schrijfster van vele boeken en onder andere de bestseller ‘Prinsesjes huilen niet’ over seksueel misbruik, bekroond met een Duitse literatuurprijs, schrijft nu haar eerste reisthriller. “Reizen is mijn hobby,” zegt ze, “en dit land is een schatkist voor iedereen, maar zeker voor de fantasie, die door de ruwe werkelijkheid vlug is ingehaald.”

‘De adem van Boeddha’ is het derde boek van Heidi Hassenmüller dat bij uitgeverij Nieuwe Druk verschijnt.

Over Heidi Hassenmüller

Heidi Hassenmüller is geboren in Hamburg (Duitsland) en woont sinds 1974 in Nederland. Zij heeft in Duitsland met succes een groot aantal boeken uitgegeven waarvan er een tiental ook in vertaling is uitgekomen (o.a. Pools, Spaans, Frans en Zweeds).

Heidi Hassenmüller geeft regelmatig lezingen over seksueel misbruik. Contact met haar loopt via Nieuwe Druk.

Over Léon Mommersteeg

Léon Mommersteeg is sinds 1984 werkzaam als freelance ontwerper. Regelmatig doet hij projecten samen met specialisten uit andere disciplines.

Léon doet veel met Netsuke, een oude Japanse traditie. Wereldwijd slechts een klein aantal kunstenaars en ambachtslieden houden zich noch bezig met het snijden ervan.
Netsukes zijn kleine kunstwerkjes die in vroeger tijden dienden om het koord van een tabakszak, een schrijfdoos enz. aan de gordel of riem te bevestigen. Léon maakt nog Netsuke's omdat het formaat, de detailering, de prachtige materialen en het meditatieve van het heel precies en nauwkeurig werken hem op het lijf geschreven is..

Bezoek zijn website Voor meer informatie over Léon Mommersteeg