Home     De Annalen van Gamor - Kaj Elhorst
De Annalen van Gamor - Kaj Elhorst

De Annalen van Gamor - Kaj Elhorst


De Annalen van Gamor is een epische roman die het fantasy genre overschrijdt.

De Annalen van Gamor is een epische roman die het fantasy genre overschrijdt. Het beschrijft de tocht van een volk dat een uitweg zoekt uit de verschrikkingen van de ijstijd op weg naar een betere toekomst.

Schrijver: Kaj Elhorst
Vormgeving: Léon Mommersteeg

Uitgeverij: Nieuwe Druk
Eerste druk mei 2013
Paperback
Aantal pagina's: 468
Formaat: 14,8 x 21,0 cm
Genre: roman / fantasy
ISBN: 978-94-91409-14-1


€ 0.00

Voorraad: 0
Uiverkocht


Artikelcode: ND0032

De Annalen van Gamor - Kaj Elhorst


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 


De Annalen van Gamor is een epische roman die het fantasy genre overschrijdt. Het beschrijft de tocht van een volk dat een uitweg zoekt uit de verschrikkingen van de ijstijd op weg naar een betere toekomst.
Het is een roman waarin avontuur, liefde en jaloezie een hoofdrol spelen en de moderne maatschappij gespiegeld wordt tegen de achtergrond van een ver verleden. Of is het de verre toekomst?
Kaj Elhorst is erin geslaagd een roman te schrijven die vele lagen kent.

‘Een andere wereld met herkenbare problemen en menselijke moed en twijfels, zonder die combinatie was het Kalam nooit gelukt om zijn einddoel te bereiken: een betere wereld voor zijn volk en voor zichzelf. Maar de eeuwige zoektocht naar verbetering gaat voort…’

NBD-Biblion over De Annalen: Deze fantasyroman met een idealistische strekking heeft alle kenmerken van dit genre: een denkbeeldige wereld, een middeleeuwse sfeer, magie en geweld. De schrijver geeft echter iets meer dan gebruikelijk is bij dit genre. Het boek is dan ook bestemd voor de iets betere lezers, die ongetwijfeld actuele vraagstukken van onze wereld zullen herkennen.

De Annalen van Gamor heeft een eigen website: mythologie.wordpress.com
een Facebookpagina De Annalen van Gamor
en een Twitter account AnnalenVanGamor

Over Kaj Elhorst

Kaj Elhorst is journalist en romanschrijver. Fantasy is naast de detectiveroman zijn meest geliefde literatuur. Hij schreef eerder voor kinderen onder meer de Arie Bonkersreeks en Het Spinhuis (uitgeverij Maretak) en voor volwassenen “Het Geheim van de Alphense Runen” (uitgeverij Albini).

Over Léon Mommersteeg

Léon Mommersteeg is sinds 1984 werkzaam als freelance ontwerper. Regelmatig doet hij projecten samen met specialisten uit andere disciplines.

Léon doet veel met Netsuke, een oude Japanse traditie. Wereldwijd slechts een klein aantal kunstenaars en ambachtslieden houden zich noch bezig met het snijden ervan.
Netsukes zijn kleine kunstwerkjes die in vroeger tijden dienden om het koord van een tabakszak, een schrijfdoos enz. aan de gordel of riem te bevestigen. Léon maakt nog Netsuke's omdat het formaat, de detailering, de prachtige materialen en het meditatieve van het heel precies en nauwkeurig werken hem op het lijf geschreven is..