Home     Elle van Rijn - 5
Elle van Rijn - 5

Elle van Rijn - 5


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands


`5` is speciaal geschreven door Elle van Rijn voor MatchBoox, geïllustreerd door Sam Drukker. Kadotip: Een heerlijk hartveroverend boekje voor iedereen die terug wil kijken op zijn vroege kinderjaren. Inhoud: De gedachten en gevoelens van een meisje op 5-jarige leeftijd. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Collectors Edition 'Leeftijden'.


6.95

€ 3.95

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0016

Elle van Rijn - 5


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Elle van Rijn (1967) is bekend als schrijfster, columniste en actrice. Haar romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen. Na haar debuut De tragische geschiedenis van mijn succes, verschenen De hartbewaakster en Het vergeten gezicht. De dag waarop ik Johannes Klein doodreed is haar nieuwste roman.

Sam Drukker (1957) is een begenadigd portrettist en schildert en tekent bijna uitsluitend mensen. Hij portretteerde vele personen uit het theater, de literatuur en de politiek. Met een goed oog voor het spontane weet hij het meest sprekende of een ontroerend moment vast te leggen. Sam Drukker werd in 2011 verkozen tot kunstenaar van het jaar.

Rolf Toxopeus (1960) is medeoprichter van Joseph Plateau grafisch ontwerpers. Sinds 1978 werkt hij regelmatig samen met Sam Drukker. Rolf heeft de vormgeving van deze collectionBox op zich genomen.