Home     Elle van Rijn - Slapeloos
Elle van Rijn - Slapeloos

Elle van Rijn - Slapeloos


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

'Slapeloos' speciaal geschreven door Elle van Rijn voor MatchBoox, geïllustreerd door Marion Bloem. Kadotip: voor liefhebbers van mysterieuze tragedies. Inhoud: tintelend drama waarin een man zich verontrustende vragen stelt over zijn relatie.


5.95

€ 3.95

Voorraad: 3
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0017

Elle van Rijn - Slapeloos


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Elle van Rijn (1967) is een Nederlands actrice en schrijfster. Zij speelde in een groot aantal films en tv-series waaronder 'Goede tijden, slechte tijden' en 'Het Huis Anubis'. Vanaf 2006 is Elle vaste columniste voor het weekblad Flair. In datzelfde jaar publiceerde ze haar eerste boek 'De tragische geschiedenis van mijn succes'. Na haar tweede roman 'De Hartbewaakster' verscheen haar veelgeprezen roman 'Het vergeten gezicht', waar Elle op sublieme wijze liefde en angst laat samensmelten.

Marion Bloem (1952) is een Nederlands schrijfster, beeldend kunstenaar en filmmaakster. Als schrijfster brak ze door bij het grote publiek met haar literair debuut 'Geen gewoon Indisch meisje'. Elle van Rijn is haar schoondochter, getrouwd met de zoon van Bloem, Kaja Wolffers. Alhoewel Bloem van schrijven en schilderen meer houdt dan van filmmaken, beseft ze dat het haar erg isoleert, en daarom doet ze graag af en toe projecten met anderen om die (prettige) eenzaamheid in werkkamer en atelier te doorbreken.