Home     Herman Pieter de Boer - De bruid
Herman Pieter de Boer - De bruid

Herman Pieter de Boer - De bruid


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

'De Bruid' is speciaal geschreven door Herman Pieter de Boer voor MatchBoox, geïllustreerd door Nanne Meulendijks. Kadotip: klein maar fijn huwelijkscadeau voor familie, vrienden van (toekomstige) levensgezellen. Inhoud: is het mogelijk weerstand te bieden aan de bijzondere wijze waarop een bruid aan haar schoonvader wordt voorgesteld?


6.95

€ 3.95

Voorraad: 5
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0023

Herman Pieter de Boer - De bruid


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Herman Pieter de Boer (1928-2014) was een Nederlands schrijver, songwriter en journalist. Naast verhalenbundels schreef hij ook gedichten, teksten voor radio, televisie en cabaretprogramma's. Bekende liedjes van de Boer zijn onder andere 'Visite' (gezongen door Lenny Kuhr), 'Op een onbewoond eiland' en 'Ik heb zo waanzinnig gedroomd' voor Kinderen voor Kinderen. De Boer schreef ook de tekst van 'Oh Waterlooplein' (1969), onder het pseudoniem Johnny Austerlitz. In 2008 werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Nanne Meulendijks (1985) is zelfstandig kunstenaar en als illustrator in korte tijd doorgedrongen tot de top van Nederland. Meulendijks werk staat in de landelijke dagbladen NRC  Handelsblad, NRC next, AD, Trouw en Volkskrant. Daarnaast werkt ze voor kinderboekenuitgeverij Lannoo.