Home     Jan Mulder - Ware liefde
Jan Mulder - Ware liefde

Jan Mulder - Ware liefde


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

'Ware liefde' is speciaal geschreven door Jan Mulder voor MatchBoox, geïllustreerd door Marion Bloem. Kadotip: voor liefhebbers van honden/huisdieren. Inhoud: Tijdens het boekenbal vindt een aandoenlijk gesprek plaats tussen de auteur en Harry Mulisch over de onvoorwaardelijke liefde tussen mensen en hun huisdier.


5.95

€ 3.95

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0026

Jan Mulder - Ware liefde


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Jan Mulder (1945) is een Nederlandse ex-voetballer, columnist, schrijver  en televisie- persoonlijkheid. In België werd hij viermaal landskampioen en speelde vijf keer voor het Nederlands Elftal. Als columnist heeft hij gewerkt voor o.a. HP/De Tijd en Elsevier; in de Volkskrant ontstond CAMU met Remco Campert. Tot 2006 was hij verbonden aan het praatprogramma 'Barend & Van Dorp'. In 2006 werd hij voetbalanalyticus bij Talpa, 'De Wedstrijden', daarna voor 'Studio Voetbal' van de NOS. Tegenwoordig is Mulder vaste tafelgast bij 'De Wereld Draait Door' van de VARA. In 2010 verscheen de biografie 'Jan Mulder'.
Marion Bloem (1952) is een Nederlands schrijfster, beeldend kunstenaar en filmmaakster. Bloem brak door met haar literair debuut 'Geen gewoon Indisch meisje'. Zij maakte een aantal korte speelfilms en televisieprogramma's. In 2007 produceerde ze haar eerste bioscoopfilm 'Ver van familie', gebaseerd op haar gelijknamige roman.

Marion Bloem (1952) is een Nederlands schrijfster, beeldend kunstenaar en filmmaakster. Ze brak door bij het grote publiek met haar literair debuut 'Geen gewoon Indisch meisje'. Bloem maakte een aantal korte speelfilms. De 'Tovenaarsleerling' ontving de Cinekid Award en diverse nominaties. Haar documentaire 'Het land van mijn ouders' stond maandenlang op de toptienlijst van bioscoopfilms. Bloem maakte televisieprogramma's waaronder 'Screentest' en samen met haar man Ivan Wolffers (scenario) regisseerde ze voor de VPRO 'Cursus voor beginners in de liefde'. In 2007 begon Bloem met de productie van haar eerste bioscoopfilm 'Ver van familie', gebaseerd op haar gelijknamige roman. Ze exposeert haar schilderijen regelmatig in Nederland en België. In 2011 verscheen haar novelle 'Meer dan mannelijk'.