Home     Jules Deelder - Rotown magic
Jules Deelder - Rotown magic

Jules Deelder - Rotown magic


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

'Rotown Magic' is speciaal door Jules Deelder uitgekozen voor MatchBoox, geïllustreerd door Louis Gauthier. Kadotip: Voor liefhebbers van tegendraadse, eigentijdse pokzie en speciaal voor Rotterdammers. Inhoud: Hommage aan Rotterdam van de hand van zijn beroemde eigenzinnige nachtburgemeester. Deze MatchBoox maakt deel uit van de Collectors Edition 'Gauthier Collection'.


€ 0.00

Voorraad: 0
Uiverkocht


Artikelcode: MB0030

Jules Deelder - Rotown magic


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Julius Anton (Jules) Deelder (1944) is een Nederlands dichter, voordrachtskunstenaar en schrijver. Zijn bijnaam is De nachtburgemeester van Rotterdam. Hij wordt gerekend tot de performance poets of popdichters. Regelmatig terugkerende thema's in zijn werk zijn Rotterdam, drugs, jazz, de Tweede Wereldoorlog en het Derde Rijk.

Louis Gauthier (1981) is creatief producent, componist en multimedia-designer. Gauthier brak in november 2009 door met het album Dansen op Spijkers een samenwerkingsproject met schrijver en dichter Gerrit Komrij. Het album werd uitgegeven in de vorm van een cd-boek. Totaal Loss met Jules Deelder werd zijn opvolger. Eerder produceerde hij in samenwerking met Spinvis en Ingmar Heytze de cd Verder Kijken. Gauthier voltooide zijn studie film- en televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht met zijn masterscriptie Cobra en Camera, waarin beeldende kunst verbonden wordt met experimentele film.