Home     Mijn vriend Titus - Ron Jansen (Paperback)
Mijn vriend Titus - Ron Jansen (Paperback)

Mijn vriend Titus - Ron Jansen (Paperback)


"Mijn vriend Titus" is een spannend boek dat zich overal in Nederland zou kunnen afspelen.

In Amerika zouden ze een Romeins cijfer achter zijn naam zetten. Titus van den Wijenborgh Kraaijenstein V (de vijfde). Dat staat wel bijzonder, zo'n lange naam met nog een nummer erachter. Maar Titus vindt dat helemaal niet interessant. Dat soort dingen vindt hij totaal onbelangrijk. Net zoals het feit dat hij in een kasteeltje woont.

Schrijver: Ron Jansen
Omslag en lay-out: Gaby von Oven

Uitgeverij: Nieuwe Druk
Paperback
Leeftijdindicatie: 8 -12 jaar
Aantal pagina's: 106
Formaat: 14,7 x 21 cm
Genre: Kinderboek
ISBN:  978 94 91409 028

Ook verkrijgbaar als hard-cover (gebonden)


13.50

€ 5.00

Voorraad: 4
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: ND0015

Mijn vriend Titus - Ron Jansen (Paperback)


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 


In Amerika zouden ze een Romeins cijfer achter zijn naam zetten. Titus van den Wijenborgh Kraaijenstein V (de vijfde). Dat staat wel bijzonder, zo'n lange naam met nog een nummer erachter. Maar Titus vindt dat helemaal niet interessant. Dat soort dingen vindt hij totaal onbelangrijk. Net zoals het feit dat hij in een kasteeltje woont. En dat hij, als het regent, met een Rolls Roys naar school wordt gebracht en dat zijn ouders multi-multimiljonair zijn.
'Met geld kun je alleen iets kopen,' zegt hij altijd. Dat snap ik ook wel, maar hij schijnt er nog meer mee te bedoelen. Maar eerlijk gezegd weet ik niet wat. Zo zegt en doet hij wel meer dingen die ik niet begrijp en toch is hij mijn beste vriend. Mijn allerbeste vriend. Tenminste, dat dacht ik.

"Mijn vriend Titus" is een spannend boek dat zich overal in Nederland zou kunnen afspelen. Lezers uit Velp en omgeving zullen echter moeiteloos de beschreven locaties herkennen en een extra reden hebben om Kasteel Biljoen nog eens te bezoeken.

Over Ron Jansen

Ron Jansen, 19 februari 1956, Arnhem
Ron Jansen is onderwijzer op een basisschool in Rozendaal  (Gelderland). Het is zijn grote passie om kinderen plezier in lezen en taal bij te brengen. Er gaat geen dag voorbij dat Ron niet voorleest in de klas. Ron Jansen heeft eerder enkele toneelstukken geschreven. Door drukte was het er een tijd niet van gekomen om zijn kinderboek "Mijn vriend Titus" (Nieuwe Druk 2011) af te schrijven. Maar na verloop van tijd begon het weer te kriebelen. Er verschenen nieuwe toneelstukjes van zijn hand en hij haalde ook de tekst van "Mijn vriend Titus" in wording onder het stof vandaan en begon dat af te schrijven.

In oktober 2013 verschijnt zijn tweede kinderboek bij Nieuwe Druk: "Gewoon Guus" met tekeningen van Cor Bekink.
'Je hebt meer spijt van de dingen die je laat, dan van de dingen die je doet.' is zijn lijfspreuk.

En Ron heeft het gedaan. Inmiddels is "Mijn vriend Titus" zowel in paperback als in hardcover beschikbaar..


Over Gaby von Oven

Gaby von Oven is in 1979 afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem in het vak Graphic Design. In 2011 is ze bij ArtEZ afgestudeerd in het vak Beeldende Kunst en Vormgeving .
Ze is docent beeldende kunst en vormgeving, grafisch ontwerper en communicatispecialist.