Home     Overpeinzingen - Heidi Hassenmüller
Overpeinzingen - Heidi Hassenmüller

Overpeinzingen - Heidi Hassenmüller


Overpeinzingen is een verzameling gedachten en columns

Overpeinzingen is een verzameling gedachten en columns van de schrijfster van het boek Prinsesjes huilen niet. Het boek Overpeinzingen is hierop een vervolg, waarin de schrijfster laat zien dat het ook anders kan.

Schrijver: Heidi Hassenmüller
Vormgeving: Léon Mommersteeg

Uitgeverij: Nieuwe Druk
eerste druk 2013
Paperback
Aantal pagina's: 176
Formaat: 14,7 x 21 cm
Genre: columns / overpeinzingen
ISBN: 978-94-91409-13-4


17.95

€ 5.00

Voorraad: 2
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: ND0013

Overpeinzingen - Heidi Hassenmüller


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 


Heidi Hassenmüller zegt over haar nieuwe boek Overpeinzingen: 'Ik vond het nodig dat er een vervolg op dat dramatische boek kwam. Bijna elk slachtoffer van seksueel misbruik probeert de traumatische ervaringen te verdringen. Dat heeft vaak tot gevolg, dat het hele verdere leven in het teken van misbruik staat: geen zelfbewustzijn, schuldgevoelens, schaamte en vaak de bijna ziekelijke behoefte het iedereen naar de zin te maken. Dat het ook anders kan laat Overpeinzingen zien, weliswaar na meer dan vier jaar therapie. Mijn kinderen zullen hopelijk nooit zeggen: onze moeder was een zwakke vrouw! Voor mij komen mijn kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen altijd op de eerste plaats.'

Over Heidi Hassenmüller

Heidi Hassenmüller is geboren in Hamburg (Duitsland) en woont sinds 1974 in Nederland. Zij heeft in Duitsland met succes een groot aantal boeken uitgegeven waarvan er een tiental ook in vertaling is uitgekomen (o.a. Pools, Spaans, Frans en Zweeds).

Heidi Hassenmüller geeft regelmatig lezingen over seksueel misbruik. Contact met haar loopt via Nieuwe Druk.

Over Léon Mommersteeg

Léon Mommersteeg is sinds 1984 werkzaam als freelance ontwerper. Regelmatig doet hij projecten samen met specialisten uit andere disciplines.

Léon doet veel met Netsuke, een oude Japanse traditie. Wereldwijd slechts een klein aantal kunstenaars en ambachtslieden houden zich noch bezig met het snijden ervan.
Netsukes zijn kleine kunstwerkjes die in vroeger tijden dienden om het koord van een tabakszak, een schrijfdoos enz. aan de gordel of riem te bevestigen. Léon maakt nog Netsuke's omdat het formaat, de detailering, de prachtige materialen en het meditatieve van het heel precies en nauwkeurig werken hem op het lijf geschreven is..

Bezoek zijn website Voor meer informatie over Léon Mommersteeg