Home     Stine Jensen - Echte vrienden
Stine Jensen - Echte vrienden

Stine Jensen - Echte vrienden


MatchBoox - miniatuur boekje - Taal: Nederlands

'Echte vrienden' is speciaal geschreven door Stine Jensen voor MatchBoox, geïllustreerd door Margreet de Heer. Kadotip: boekje om vriendschap te bevestigen. Inhoud: is Facebook het antwoord op hedendaagse eenzaamheid?


6.95

€ 3.95

Voorraad: 3
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: MB0049

Stine Jensen - Echte vrienden


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 Stine Jensen (1972) is een Nederlandse filosofe en publiciste. Geboren in Denemarken kwam Jensen op jonge leeftijd naar Nederland. Zij studeerde literatuurwetenschappen en filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Jensen schreef verscheidene boeken. Daarnaast schrijft ze columns voor NRC Handelsblad. Ook verschenen er bijdragen van haar in diverse tijdschriften, waaronder Armada, Biografie Bulletin, Marie Claire en Filosofie Magazine. Stine Jensen is ambassadeur van tijdschrift LOVER.

Margreet de Heer (1972) studeerde theologie aan de Universiteit van Amsterdam en besloot na haar afstuderen een carrière als striptekenaar na te jagen. Haar werk verscheen in verschillende kranten en tijdschriften, waaronder NRC Next en Trouw, waarvoor ze maandelijks filosofische stripreportages tekent.

Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Sebes & Van Gelderen Literary Agency.