Home     Waarom zijn bananen krom ! - Mary-Jo de Leeuw
Waarom zijn bananen krom ! - Mary-Jo de Leeuw

Waarom zijn bananen krom ! - Mary-Jo de Leeuw


Een rijkelijk geïllustreerd boek, vol met leuke wetenswaardigheden.


NU LEVERBAAR !!
Speciale introductieprijs € 14,95

“Waarom zijn bananen krom?” is een rijkelijk geïllustreerd boek, vol met leuke wetenswaardigheden met op  elke pagina is er iets te “doen”.  Zo moet je een doolhof van ketchup volgen, is er een lijnenspel maar er valt ook genoeg te tekenen en te kleuren.


Schrijver: Mary-Jo de Leeuw
Illustraties: Renske Bijl

Uitgeverij: Kinderkookplein.nl
Hardcover
Eerste druk oktober 2014
Leeftijdindicatie: 0 -12 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 21,0 x 29,7 cm
Genre: kinderen / jeugd / voorlezen
ISBN:  9789082271102


14.95

€ 5.00

Voorraad: 3
Levertijd 1-2 werkdagen


Artikelcode: KK0001

Waarom zijn bananen krom ! - Mary-Jo de Leeuw


  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

 

 "Waarom zijn bananen krom?" is een rijkelijk geïllustreerd boek, vol met leuke wetenswaardigheden waarbij kinderen worden uitgedaagd: zij kunnen op elke pagina iets "doen".

- Waar komen fruitvliegen vandaan?
- Waarom likken koeien aan stenen?
- Waarom zitten er gaten in kaas?
- Waarom moet je huilen van uien?

Antwoord op alle doldwaze vragen, zijn te vinden in het kinderboek van het jaar:
"Waarom zijn bananen krom?". Alles wat kinderen willen weten...over eten!

Het boek wordt afgesloten met een quiz. En zijn alle vragen goed? Dan volgt de beloning: "Waarom zijn bananen krom- diploma"!

Tenslotte: het boek is tot stand gekomen met medewerking van Edukans.
Edukans heeft haar medewerking verleend aan het kinderboek “Waarom zijn bananen krom?” Edukans  is expert in onderwijs in ontwikkelingslanden en trekt zich het lot van kansarme kinderen en jongeren aan. Met succesvolle onderwijsprogramma’s. Want onderwijs helpt écht!
“Waarom zijn bananen krom? ” is een educatief kinderboek. Het geeft op een speelse manier antwoord op kindervragen over eten. Behalve  dat het knetterleuk boek is, staat informatieoverdracht voorop.  
“Wij zijn er dan ook oprecht  trots op dat Edukans medewerking heeft verleend aan de totstandkoming van het kinderboek “Waarom zijn bananen krom?”, Een deel van de opbrengt van dit boek, komt dan ook ten goede aan Edukans “, aldus Mary-Jo de Leeuw (uitgever en schrijver). “We hopen dan ook dat veel mensen het boek kopen zodat wij Edukans met een grote cheque blijk kunnen maken”.

Over Mary-Jo de Leeuw
Mary-Jo de Leeuw schrijft sinds jaar en dag voor diverse doelgroepen. Eerder schreef zij bijvoorbeeld over haar leven in een column voor de Viva. Verder schreef zij voor diverse vakbladen.
Mary-Jo de Leeuw debuteert met `Waarom zijn bananen krom? in het kinderboekengenre. Zij schrijf op een vrolijke en laagdrempelige manier. Haar creatieve geest blijkt onder andere uit het concept van `Waarom zijn bananen krom?; het gehele concept komt uit haar koker van het begin tot het einde. Mary-Jo de Leeuw is een veelbelovende schrijver waar wij hopelijk nog veel van gaan horen in de toekomst."


Over Renske Bijl
Renske Bijl is als psycholoog werkzaam bij Hogescholen als docent en daarnaast is zij ontwerper van cartoons en illustraties.
Als cartoonist houdt zij zich bezig met het vervaardigen van cartoons en illustraties voor alle mogelijke doeleinden. Dit gebeurt van het ambachtelijke tekenen met potlood en gum tot digitale bewerkingen in Adobe Photoshop en Illustrator.
Haar specialiteit is het maken van de ´grappige´ cartoons, maar zakelijke cartoons en logo´s behoren ook tot haar portfolio.
Ook maakt zij kaartspellen die grappig en uitdagend zijn.